Електронне бронювання працівників через Дію: як це працює

Забронювати співробітників критично важливих підприємств та підприємств, що забезпечують потреби Сил оборони, можна через портал «Дія».Як повідомляє Міністерство економіки України, для цього керівники таких підприємств мають подати на порталі «Дія» списки на бронювання та засвідчити заяву електронним підписом. Після чого система автоматично перевірить, чи людина офіційно працевлаштована і чи є її дані в реєстрі «Оберіг».

Результат надійде протягом доби. Якщо рішення позитивне, військовозобов’язаний співробітник автоматично буде переведений на спеціальний військовий облік на строк дії бронювання. Інформація про бронювання з’явиться в застосунку «Резерв+».

 – Вся необхідна інформація буде доступною у керівника в його електронному кабінеті. Для працівника, який отримав бронювання, інформація оновиться у його застосунку «Резерв+». Ті, хто хоче отримати паперову версію підтвердження бронювання, також матиме таку можливість, –  повідомила перший віцепрем’єр-міністр України Юлія Свириденко.

****

Нагадаємо, аби зробити розподіл навантаження від графіків погодинних відключень справедливішим, ПАТ «Запоріжжяобленерго» продовжує роботу з перепідключення будинків, що знаходяться на одній лінії з об’єктами критичної інфраструктури, до інших джерел живлення.

.

.
У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top