Попросив послухати музику — на зупинці у Запоріжжі обікрали чоловіка

Попросив послухати музику - на зупинці у Запоріжжі обікрали чоловіка

Матеріальний збиток склав 18 тисяч гривень

У Запоріжжі затримали зловмисника, який на зупинці громадського транспорту вкрав телефон у чоловіка. Про це повідомляють у пресслужбі поліції.

Читайте також: Забризкали балончиком та втекли — у Запоріжжі двоє хлопців пограбували кур’єра

Попросив послухати музику - на зупинці у Запоріжжі обікрали чоловіка

Подія трапилася 15 липня на одній із зупинок громадського транспорту. До 33-річного чоловіка підійшов незнайомець та почав розмовляти. Коли незнайомець відчув, що встановив до себе довіру, попрохав чоловіка дати йому телефон, послухати музику. Той, не вагаючись, згодився. А коли ненадовго відволікся — незнайомець із телефоном зник.

Потерпілий звернувся до поліції 17 липня. Того ж дня правоохоронцям вдалося встановити особу крадія та його місцеперебування. Зловмисником виявився 43-річний уродженець Мелітополю, який раніше був судимий. Порушник свою провину визнав, а телефон вилучили та повернули власнику.

Попросив послухати музику - на зупинці у Запоріжжі обікрали чоловіка

Наразі чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Він може отримати до 3 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Раніше ми розповідали, що запорізькі патрульні оперативно розшукали зловмисника, який вкрав велосипед. Відтак інспектори направилися на пошуки порушника. Невдовзі патрульні виявили, причетного до крадіжки, громадянина. Він рухався на викраденому велосипеді. Чоловік не зміг пояснити походження велосипеда й постійно плутався у поясненнях. Проте власник двоколісного одразу підтвердив, що цей транспортний засіб належить йому.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top