Пострілом у спину: MÉLOVIN гучно нагадав про полон під час виступу на ATLAS UNITED 2024

“Полон – не бутафорія. Полон вбиває”: MÉLOVIN шокував українців перформансом на ATLAS UNITED 2024.

Артист виконав свої найбільші хіти, а наприкінці виступу презентував новий трек “Вбиваєш мене”, під час якого у спину MÉLOVIN поцілив постріл. Таким чином співак вирішив підняти важливе питання про полонених і нагадати світу про жорстоку війну в Україні, адже MÉLOVIN має велику базу шанувальників у Європі.

У суботу, 20 липня, MÉLOVIN виступив на головній сцені масштабного українського фестивалю ATLAS UNITED 2024. Співак запалив із відомими хітами, які підспівували тисячі шанувальників, наповнив драйвом і шаленою енергією масштабний захід, а ще здивував аудиторію цікавим образом: MÉLOVIN зʼявився перед глядачами у (білому лонгсліві з нашивками, що імітували білі медичні повʼязки.

На завершення свого виступу MÉLOVIN анонсував премʼєру пісні “Вбиваєш мене”, а наприкінці її виконання в артиста влучив постріл і він впав на коліна. У цей момент на екрані глядачі побачили напис: “Полон – не бутафорія. Полон вбиває. FREE AZOV”. завершення свого виступу MÉLOVIN анонсував премʼєру пісні “Вбиваєш мене”, а наприкінці її виконання в артиста влучив постріл і він впав на коліна. У цей момент на екрані глядачі побачили напис: “Полон – не бутафорія. Полон вбиває. FREE AZOV”.

Сообщение Пострілом у спину: MÉLOVIN гучно нагадав про полон під час виступу на ATLAS UNITED 2024 появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top