Зеленський вніс у Раду законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради два законопроєкти – про продовження строку дії воєнного стану та про продовження проведення загальної мобілізації.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що проєкт Закону про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку проведення загальної мобілізації” (11434) та проєкт Закону про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку дії воєнного стану в Україні” (11433) подані Президентом України.

Народний депутат Ярослав Железняк у Телеграмі передбачає, що сьогодні їх розгляне Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а пізніше за них проголосують у сесійній залі.

«Зараз Комітет і сьогодні ж Рада їх затвердить на засіданні. З 12 серпня і на 90 днів, тобто до 9 листопада. Це буде вже 12-те голосування парламенту за ці питання», – зазначив Железняк.

Як повідомлялося, 8 травня Верховна Рада ухвалила закони про затвердження Указів Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації з 14 травня на 90 діб, тобто до 11 серпня 2024 року.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3888014-zelenskij-vnis-u-radu-zakonoproekti-pro-prodovzenna-voennogo-stanu-ta-mobilizacii.html

Сообщение Зеленський вніс у Раду законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top