ПриватБанк конвертуватиме пробіжки українців у донати: кожен кілометр перетворить на 10 гривень

Упродовж трьох місяців ПриватБанк конвертуватиме тренування українців у донати на протезування військових і цивільних в центрі Superhumans. Компанія Run Ukraine разом із ПриватБанком та іншими партнерами запустила Бігозбір, покликаний закривати потреби українських фондів незвичним способом — за допомогою пробіжок. 

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на пресслужбу держбанку.

Кожен охочий може долучитися абсолютно безкоштовно, не перераховуючи жодних коштів. Все, що потрібно, — зареєструватися і почати бігати, фіксуючи пробіжки в біговому застосунку. Підтримати Бігозбір та долучитися до благодійних пробіжок можна з будь-якої точки світу, зареєструвавшись на сайті Київського марафону — https://kyivmarathon.org. 

Щоб доєднатися до Бігозбору ПриватБанку, оберіть ініціативу Донать кілометрами для Superhumans, безкоштовно зареєструйтеся на сайті марафону та у біговому застосунку Strava. З 22 липня регулярно виходьте на пробіжки і перетворюйте кілометри в донати — кожен затреканий кілометр ПриватБанк перетворить на 10 гривень донату. 

«Збираємо команду з працівників та клієнтів ПриватБанку, бо всього 100 000 км від команди — і збір закрито, — говорить активний учасник Київського марафону та українського бігового руху, член правління ПриватБанку Євген Заіграєв. — Для цієї доброї справи не треба набирати найбільші кілометражі чи пробігати марафони. Запросіть до команди колег та клієнтів і бігайте регулярно, хоча б потроху — на користь собі та для доброї справи”.

«Бігозбір — це не лише про фінансову підтримку важливих ініціатив. Зараз для українців як ніколи важливі єдність та взаємопідтримка. Наш біговий сезон 2024 проходить під гаслом «Разом сила» — адже саме коли ми разом, коли ми об’єднані, ми знаходимо в собі якісь неймовірні джерела сили на те, щоб робити неможливе. І Бігозбір — це ще одна можливість відчути плече друга, знайти внутрішню силу, зробити щось нереальне, але дуже важливе — разом: бізнесам, бігунам і тим, кому це потрібно», — говорить директорка з маркетингу та комунікацій компанії Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

Бігозбір буде офіційно завершено 12-13 жовтня під час традиційного Київського марафону Незламності, який цьогоріч відбудеться вже вчотирнадцяте. 

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top