Офіційно. «Динамо» скасувало усі двосторонні заходи із сербським «Партизаном»

Ліга чемпіонів. «Динамо» відкриває єврокубковий сезон матчем із «Партизаном»
«Динамо» провело відносно нетривалу підготовку, тоді як принципові сербські суперники вже навіть встигли розпочати виступи в новому розіграші національної першості. Чи дасть про себе це знати безпосередньо на полі?
Футболісти київського «Динамо» у вівторок, 23 липня, проведуть перший поєдинок 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА.

«Біло-сині» у польському місті Люблін прийматимуть віцечемпіона Сербії белградський «Партизан», передає Укрінформ.

Стартовий свисток німецького арбітра Крістіана Дінгерта пролунає о 21.00.

Гра у відповідь пройде 31 липня на арені «Райко Митич» у Белграді.

______________________________________________________________

Прес-служба київського «Динамо» оприлюднила офіційну заяву клубу напередодні першого матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського «Партизана».

https://dynamo.kiev.ua/media/posts/2024/07/23/7.jpg

Фото: fcdynamo.com

«Україна сьогодні переживає найскладніший період своєї історії через кровопролитну війну з країною-терористом. Саме тому ФК „Динамо“ засуджує всіх, хто допомагає росії, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну.

Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК „Партизан“ у змаганнях на території росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, незважаючи на результати жеребкування, наш клуб є частиною великої родини УЄФА, ми поважаємо світові футбольні принципи та традиції, поважаємо суперників і дотримуємося принципу fair-play на полі та поза його межами.

Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту».

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Офіційний сайт «Динамо» (Київ)
https://dynamo.kiev.ua/uk/news/596186-ofitsiino-dynamo-skasuvalo-usi-dvostoronni-zakhody-iz-serbskym-partyzanom

Сообщение Офіційно. «Динамо» скасувало усі двосторонні заходи із сербським «Партизаном» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top