Виявлено два сміттезвалища у самому центрі Запоріжжя

Реагуючи на дописи в соціальних мережах, спеціалістами Державної екологічної інспекції Південного округу зафіксовано два стихійних сміттєзвалища у самому центрі Запоріжжя. Про це повідомили в Інспекції.

У ході обстеження зазначеної небайдужими запоріжцями території, було зафіксовано місце розміщення відходів різного морфологічного складу по проспекту Соборному, біля будинку № 200. Загальна площа – близько 90 м2.

Також зафіксовано стихійне сміттєзвалище загальною площею близько 35 м2 поблизу Алеї Троянд.

Інспекторами скеровано вимогу до Запорізької міської ради щодо приведення території в належний екологічний стан протягом місяця.

– Кожен із нас мріє про чисте, охайне та затишне місто, в якому приємно жити, працювати та відпочивати. Однак для того, щоб це стало реальністю, необхідна участь кожного з нас. Один із найпростіших і водночас найважливіших кроків, які ми можемо зробити для поліпшення нашого середовища, – це не смітити, – зазначив начальник Інспекції Олег Бігдан.

З огляду на важливість чистоти навколишнього середовища, спеціалісти Державної екологічної інспекції Південного регіону продовжують моніторинг територій з метою фіксації стихійних сміттєзвалищ.

Сообщение Виявлено два сміттезвалища у самому центрі Запоріжжя появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top