В обленерго пояснили, чому деякі будинки в Запоріжжі вимикають не за розкладом

У Запоріжжяобленерго відповіли на питання споживачів щодо того, чому деякі будинки можуть раптом вимикатися за розкладом іншої черги.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на обленерго.

Так, більшість багатоповерхових будинків у Запоріжжі мають основну та резервну схеми живлення. Якщо виникає пошкодження електрообладнання, аби світло у будинку не зникало надовго, його на час ремонту устаткування заживлюють за резервною схемою. Часто ці «резервні» вводи входять до іншої черги ГПВ. Така зміна – тимчасова, щойно «основне» обладнання буде відремонтоване – будинок повернеться до своєї черги.

Аби наші споживачі завжди мали актуальну інформацію про номер своєї черги, наша програма автоматично оновлює переліки адрес у кожній з черг ГПВ по м. Запоріжжя, якщо якийсь з будинків заживлюється за резервною схемою, — повідомляють в обленерго.

Посилання на актуальні переліки адрес для кожної з черг по Запоріжжю (населення) –на сайті, на сторінці СТАБІЛІЗАЦІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ.

Також в обленерго звертають уваги на те, що таблиці черг – інтерактивні, інформація у них періодично оновлюється. Коли йде процес оновлення, вона не відображається протягом пари хвилин. Якщо перейшли за посиланням і не побачили перелік адрес — за кілька хвилин оновіть.

Підписуйтесь на Акцент в


Share this post

нет
scroll to top