Сьогодні футбольна збірна України дебютує на Олімпійських іграх

Сьогодні, 24 липня олімпійська збірна України в межах літніх Ігор-2024 проведе свій перший в історії офіційний матч, із представником Азії — командою Іраку. 

Гравці нашої команди усвідомлюють значення історичної події, яка відбудеться в Ліоні й розпочнеться о 20:00 за київським часом.

 

«На самих Олімпійських іграх хочеться пройти якомога далі. Коли ми цією командою були на Євро-2023, не надто вірили, що зайдемо так далеко. Але ми тут, і тому я хочу, щоб і на Олімпіаді ми створили якесь диво», — сказав Арсеній Батагов.

Готуючись до форуму, синьо-жовті зіграли у Франції два контрольні поєдинки — проти Єгипту (1:1) та Парагваю (2:2).

«Ми не можемо казати, задоволені ми чи ні результатами товариських матчів. Ми готувалися до Олімпійських ігор, а не прагнули будь-що перемогти. Звичайно, вигравати ми хочемо завжди, але є дуже багато нюансів, на які тренерський штаб повинен звертати увагу», — зазначив головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань.

https://uaf.ua/photos/Olimp-24/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%8C-2024/22-07/%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%8C-22-07-24-2-min.JPG

Подивитися історичний матч збірної України на Олімпійських іграх можна буде наживо в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, а також на телеканалі та сайті Суспільне Спорт.

Судитиме матч Україна —  Ірак інтернаціональна суддівська бригада на чолі із суданцем Махмудом Ісмаїлом.

https://uaf.ua/article/51877

Сообщение Сьогодні футбольна збірна України дебютує на Олімпійських іграх появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top