У Запоріжжі скасували відключення світла через планові ремонтні роботи

У Запоріжжі скасували відключення світла через планові ремонтні роботи

Наразі світло в обласному центрі виключатиметься тільки по графіках

Аби мінімізувати незручності від застосування графіків погодинних відключень, в обленерго тимчасово скасували планові ремонтні роботи, а разом з ними — відключення світла «поза графіками» (ми публікували такі відключення у вигляді слайдів). Таке рішення прийняли у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Тож, тепер світла не буде тільки в межах ГПВ. Відключення, пов’язані з плановими ремонтами, більше не «накладатимуться» на них, як це було раніше.

Читайте також: Працюватимуть під час відключень — у Запоріжжі встановлять джерела живлення на 24 світлофори

По Запорізькому району планові роботи на обладнанні виконуються виключно в період відсутності електропостачання за відповідними адресами через застосування графіків погодинних відключень, зазначають в обленерго.

Зазначимо, що останніми днями графіки відключення в Запоріжжі суттєво пом’якшилися. Це пов’язане з кількома факторами.

По-перше, до графіків відключень залучили частину об’єктів критичної інфраструктури, які споживають менше 100 КВт і можуть живитися генераторами. Також у чергах з’явилися нові будинки, які раніше не відключали.

Нагадаємо, що цього тижня Держенергонагляд почав перевірки на Запоріжжі щодо справедливості застосування графіків погодинних відключень. Наразі такі перевірки вже відбулися у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top