Зірка «Дизель Шоу» зізнався, чого найбільше боявся після того, як потрапив на службу в ЗСУ

На початку повномасштабного вторгнення колишній учасник «Дизель Шоу» Олег Іваниця взяв до рук зброю і пішов захищати Україну від окупантів. Артист зізнався, чи були у нього вагання і чого найбільше боявся після того, як потрапив на службу в ЗСУ.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на інтерв’ю воїна ФАКТАМ.

Так, зі слів Іваниці, йому відносно неважко було ухвалити рішення приєднатися до лав ЗСУ.
Причиною він назвав відсутність на той момент маленьких дітей. Вже у грудні 2023 року у зірки народився син Орест.
До слова, найстрашніше для артиста було — це зателефонувати мамі і розповісти їй все.
«Найстрашніше, чесно вам скажу, уже після того, як я записався, як видали зброю, було подзвонити мамі. Я боявся, як вона відреагує, але, слава Богу, вона відреагувала добре. Діти теж переживали, звичайно, але мене ніхто не відговорював», — поділився Олег.

Олег Іваниця (фото: instagram.com/o_ivanytsia)
Також він відповів, чи швидко вдалося призвичаїтися до нових воєнних та військових реалій, і чи мав він до цього військовий або бойовий досвід.
“Ні військового, ні бойового не було. А призвичаївся досить швидко. Коли ти розумієш, що і для чого робиш, то усвідомлюєш, що треба змінити щось у своїх звичках, у побутових речах. Я памʼятаю, у перші місяці ми перебували у величезному торговому центрі, навіть милися всі в умивальниках», — розповів актор.
«Це було доволі дивно, але той адреналін, що ми відчували, давав сили не звертати увагу на це і робити що треба», — додав він.

Олег Іваниця (фото: instagram.com/o_ivanytsia)
Дуже важливо, говорить Іваниця, бути готовим до того, що «навколишній світ раптово зміниться і в тебе не буде ні теплої води, ні якихось звичайних для тебе буденних ритуалів». Втім, у знаменитості та його побратимів це вийшло.
Нагадаємо, зірка захищає країну від окупантів від початку повномасштабної війни. Майже два роки він служив в одному підрозділі, а згодом його перевели до іншого — зенітно-кулеметного. Нині актор перебуває в Київській області.

Раніше Наталка Карпа розсекретила, де та на якому напрямку служить її чоловік.
Також Залужний на фоні пейзажів Лондона зворушливо звернувся до дружини.

Share this post

нет
scroll to top