Метінвест пропонує вступ до Політехники без НМТ — хто може це зробити

Метінвест пропонує вступ до Політехники без НМТ - хто може це зробити

Заявки та документи приймають до 31 липня

У вступників з тимчасово окупованих територій та територій активних бойових дій є можливість вступити до Метінвест Політехніки за квотою-2 без НМТ/ЗНО. Про це повідомляється на сайті «Metinvest Media».

Читайте також: Для майбутніх правників — у Запорізькому окружному адміністративному суді пройшов день відкритих дверей

Від вступників потрібно лише надати заяву та необхідні документи у вказаний термін. Вступ відбуватиметься через співбесіду з предметів національного мультипредметного тексту у зручному онлайн форматі.

Зокрема, вступники, які є внутрішньо переміщеними особами, можуть користуватися певними пільгами під час вступу та навчання у Метінвест Політехніці. У 2024 році Міністерство освіти та науки України встановило спеціальні умови для участі в конкурсному відборі на навчання у вищих навчальних закладах за квотою-2.

У приймальній комісії Метінвест Політехніки зазначають, що вступ без НМТ – реальна можливість для таких категорій вступників. Для цього мешканцям  території активних бойових дій або тимчасово окупованих територій необхідно виконати три прості кроки:

1. Зателефонувати або написати до приймальної комісії  для внесення пільги.

2. До 31 липня подати заяву та необхідні документи.

3. Скласти співбесіду з предметів НМТ в університеті.

Повний перелік таких територій зазначається у Наказі про затвердження Змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією – Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Додаткову інформацію можна отримати у приймальній комісії університету за номерами телефонів +38 (067) 760-49-71, +38(095) 070-06-37, а також через запит на електронну пошту pk@mipolytech.education.

Раніше ми повідомляли, що Запорізький ливарно-механічний завод запрошує на роботу кваліфікованих працівників. Які саме вакансії існують — у публікації.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top