У Бердянську окупанти відкрили пропагандистський центр «Маяк»

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російські загарбники на базі викраденого дитячого табору відкрили «молодіжний освітній центр «Маяк».

Про це повідомила голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

«Його відкриття відбулося навіть за участю кремлівського диктатора путіна, що підкреслює важливість цього проекту для окупаційної влади. Цей центр створено на базі викраденого українського дитячого табору, розташованого на Бердянській косі, про що у своїх матеріалах цинічно заявляють самі окупанти», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «Маяк» позиціонується як аналог подібних центрів у Криму та Росії, таких як «Таврида» та «Машук». Його основна мета — забезпечити цілорічне промивання мізків молоді з окупованих територій через різноманітні «освітні програми», семінари, форуми та конференції.

«Особливу увагу приділяють підготовці так званих «спеціалістів по роботі з молоддю» — фактично пропагандистів, які поширюватимуть російську ідеологію серед українських дітей та підлітків», — розповіла посадовиця.

Так званий «губернатор» Балицький не приховує справжньої мети «Маяка», називаючи його «фасадом Росії» та «форпостом русского мира».

Раніше ми розповідали про плани окупантів У Бердянську провести пропагандистський форум молоді.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top