До Запоріжжя завітав оркестр військової академії з Одеси

Сьогодні до Запоріжжя завітав оркестр військової академії з Одеси. У шелтері для переселенців, вони дали невеличкий, але дуже насичений концерт. Програма складається з добре нам всім улюблених пісень.Як розповідають самі музиканти, іноді вони трошки змінюють лише аранжування. Додають трохи року.
Всього у них в оркестрі 32 учасники — є ще й балетна група.

«Ми виступаємо по всій лінії фронту. А це 2000 кілометрів. А також для внутрішньо переміщених осіб. У нас звісно для цивільних та військових різні програми», — розповідає диригент Ярослав Меда.

Наразі у них дуже щільний графік, зранку військові в обід цивільні, а  ввечері знову військові, розказує про свій графік Ярослав.Він один з наймолодших в колективі.  Але вже встиг чимало у житті. Закінчив Львівську національну академію. Був у 72-й бригаді, воював під Вугледаром

«Найбільше мені запам’ятовуються концерти які ми даємо у госпіталях. Коли люди привстають на візках, або чоловіки на милицях від наших пісень не лише посміхаються, а й починають танцювати. Це дійсно реально надихає і показує наш справжній український незламний дух», — каже Ярослав.

Share this post

нет
scroll to top