Тільки для двох черг — у Запоріжжі оприлюднили графіки погодинних відключень на 27 липня

Тільки для двох черг - у Запоріжжі оприлюднили графіки погодинних відключень на 27 липня

У суботу, 27 липня, графіки погодинних відключень діятимуть тільки для двох черг

Графіки відключення світла в Запоріжжі стають дедалі м’якішими, адже ситуація в енергосистемі покращується. Для порівняння — тиждень тому загальна тривалість відключень для всіх черг за добу склала 94 години. А завтра, 27 липня — тільки 6.

Тож, згідно з доведеним НЕК «Укренерго» завданням, завтра, 27 липня, дія графіків погодинних відключень по Запорізькій області запланована тільки на вечірні години – з 17:00 до 23:00 – тільки для однієї черги одночасно. Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Читайте також: Хто стоїть за мітингами проти відключення світла в Запоріжжі — відомий експерт прокоментував «народні» протести

Зважаючи на те, що сьогодні Черга 4 вимикалася на меншу кількість годин, ніж решта, а також той факт, що Черга 1 протягом останніх кількох днів (включно із сьогоднішнім) не вимикалися ввечері, ГПВ на 27.07.2024 виглядає наступним чином:

Черга 1: 17:00 – 20:00

Черга 4: 20:00 – 23:00.

Тільки для двох черг - у Запоріжжі оприлюднили графіки погодинних відключень на 27 липня

«При формуванні графіка на наступну добу обов’язково врахуємо участь Черг 1 та 4 у ГПВ на 27 липня, аби дотримуватися балансу загальної тривалості вимкнень для кожної з черг», — зазначили в обленерго.

Раніше ми писали, що у Запорізькій області готуються до осінньо-зимового періоду та планують встановлювати альтернативні джерела генерації. Для критичного виживання Запорізькій області потрібно 100 МВт електроенергії. При тому, що нормальна потреба — 430-450 МВт. Але таких об’ємів немає і не буде, адже росіяни не припиняють завдавати ударів по енергетичних об’єктах.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top