У Запоріжжі запрацювала оренда електросамокатів ще в одному районі міста — подробиці

У Запоріжжі запрацювала оренда електросамокатів ще в одному районі міста - подробиці

У Запоріжжі запрацювала оренда самокатів ще й у Комунарському районі 

Запорізька шерингова компанія Li-On розширила зону свого покриття, зробивши доступними електросамокати для мешканців Комунарського району. Про це повідомляють у соцмережах.    

Читайте також: Новий «герой» соцмереж — у Запоріжжі водій маршрутки грубо порушив правила руху

Тепер самокатами можна покататись на декількох вулицях Космічного та Південного мікрорайонів.

Розблокування самоката коштує 10 гривень, 1 хвилина поїздки — 4 гривні. За паузу під час поїздки треба сплатити за тарифом 1 грн/хв.

Щоб скористатися самокатом, треба завантажити додаток Li-on на свій телефон, зареєструватися та поповнити «гаманець». Потім відсканувати спеціальний код на електросамокаті — і їхати.

Раніше ми писали, що оренда електросамокатів Li-On запрацювала в Хортицькому районі.

Зазначимо, що Запоріжжя зараз — єдине місто, де оренда електросамокатів доступна на обох берегах Дніпра. Однак, всеукраїнські компанії (Bolt, Jet) наразі все ще доступні виключно в центрі Запоріжжя.

Проте, попри розширення зони покриття, можливість дістатися на електросамокаті до центру міста залишається обмеженою через відсутність велодоріжок на міських мостах та греблі.

Раніше ми розповідали, чи принесло результати повернення платного проїзду в електротранспорті Запоріжжя. Нагадаємо, що проїзд в електротранспорті — тролейбусах та трамваях — у Запоріжжі зробили платним з 10 червня. Необхідність цього пояснили тим, що щороку з бюджету виділяються чималі кошти на утримання КП «Запоріжелектротранс». Але цих грошей все одно не вистачало на ремонти рухомого складу. 

Джерело

Share this post

нет
scroll to top