В Україні зрадників і колаборантів будуть обмінювати на полонених українців

В Україні почав функціонувати державний проєкт «Хочу к своим», який сприятиме поверненню українців з російського полону в обмін на колаборантів та російських агентів.

Про це повідомили в Головному управління розвідки.

Представник ГУР МО України Андрій Юсов під час презентації розповів, що першою і головною метою проєкту є оприлюднення інформації про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що співпрацювали або допомагали російським окупаційним силам у війні проти України.

«Завдяки проєкту громадяни також дізнаються про можливість припинити вимушену співпрацю з ворогом та про те, як повідомити правоохоронців про ворожих агентів в своєму оточенні, щоб запобігти їхнім подальшим злочинам», — йдеться в повідомленні.

Зазначена інформація буде публікуватися на сайті проєкту – https://hochuksvoim.com, де завдяки опції «згода на обмін», засуджені колаборанти зможуть дати згоду бути обміняними на українців, які перебувають у російській неволі.

Усе, що для цього буде потрібно – знайти та заповнити спеціальну форму на сайті. Для ефективного досягнення поставлених цілей на сайті проєкту публікуватиметься інформація про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що погодилися на обмін до рф.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top