У Франції ліквідували перебої в рухові потягів після диверсії на залізниці

Після диверсій, яких зазнала в п’ятницю мережа французьких швидкісних потягів, рух високошвидкісних поїздів у Франції поступово нормалізувався.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France24.

“Рух високошвидкісних поїздів TGV у Франції поступово нормалізувався сьогодні після того, як інженери працювали протягом ночі, ремонтуючи пошкоджені сигнальні станції та кабелі, що спричинило хаос у подорожах у п’ятницю, у день відкриття Олімпійських ігор у Парижі”, – йдеться у повідомленні.

Під час атак на мережу високошвидкісної залізниці у п’ятницю перед світанком вандали пошкодили інфраструктуру вздовж ліній, що з’єднують Париж із такими містами, як Лілль на півночі, Бордо на заході та Страсбург на сході.

За словами представників французького залізничного оператора SNCF, вдалося запобігти ще одній атаці на лінії Париж-Марсель.

“На Східній швидкісній лінії рух у звичайному режимі відновлено сьогодні вранці о 6:30, тоді як на Північній, Бретонській та Південно-Західній швидкісних лініях 7 із 10 потягів у середньому курсуватимуть із затримками на 1-2 години”, – йдеться у заяві SNCF.

У SNCF повторили, що транспортні перевезення для спортивних команд, які змагаються на Олімпійських іграх, будуть гарантовані після того, що залізнична компанія назвала “масованою атакою”.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня у столиці Франції Парижі відбулася урочиста церемонія відкриття ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор.

Мандрівники, які прямували до Парижа на відкриття Олімпіади, мали враховувати скасування потягів та затримки, спричинені диверсіями й саботажем на залізницях Франції.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3889453-u-francii-usunuli-pereboi-v-rusi-potagiv-cerez-diversii-na-zaliznici.html

Сообщение У Франції ліквідували перебої в рухові потягів після диверсії на залізниці появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top