На Запорізькому напрямку не планується наступу росіян

Російські окупанти не планують проводити новий великий наступ на півдні країни, зокрема на Запорізькому напрямку.  Але концентрує свої сили на Донбасі.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини.

Він зазначив, що глобальних змін у концентрації військових сил з боку росіян не спостерігається. Окупанти намагаються проводити ротацію, оскільки у них є великі втрати серед особового складу.

За словами розвідників, пріоритетним напрямком залишається Донбас для окупантів, проте зіткнення відбуваються практично по всій лінії фронту.

“Зіткнення та окремі спроби наступальних операцій з боку ворога практично по всій лінії фронту. Ми можемо говорити, що найзапекліші бої відбуваються саме на українському Донбасі. Решта — ворог проводить багато обманних маневрів і дій”, — відзначив Андрій Юсов…

Нагадаємо, що буде після деокупації Мелітополя з «новими громадянами»? Невже вони залишаться жити в Медовому місті? Ці питання вже ставлять мелітопольці, чиє майно залишилося в місті. Чітку відповідь дала міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

 

 

 

.

 

Share this post

нет
scroll to top