Марш прибирання: сьогодні волонтери зібрали сміття на Хортиці, у Києві, на Хмельниччині, Волині та Одещині

Сьогодні за ініціативи зоозахисної організації UAnimals відбулося прибирання південно-східної частини острову Хортиця від сміття. В цей день поприбирати в нацпарках вийшли люди на Хортиці, у Києві, на Хмельниччині, Волині та Одещині.

Марш прибирання відбувся на пʼяти локаціях, і всюди  до команди UAnimals долучилися надзвичайники, які допомагають прибирати та пильнують безпеку волонтерів і волонтерок.

“А ще нині дуже багато дітей доєдналися до прибирання. Вдячні батьками, які лагідно вчать дбати дітей про тварин і природу загалом. Захоплюємось і пишаємось!

Закликаємо також самоорганізовуватися поза локаціями, аби разом зібрати щонайбільше сміття, якому точно не місце серед дерев і в домівках тварин”, – повідомили на сторінці.
Співробітники ДСНС провели безпековий інструктаж для учасників толоки, яку організували громадська організація UAnimals спільно з Хортиця Національний заповідник – Khortytsia National Reserve.
На Хортиці волонтери зібрали близько 25 кубічних метрів СОРТОВАНОГО сміття, яке поїде на переробку.
#маршприбирання
Фото: https://t.me/khortytsia_nat

 

Сообщение Марш прибирання: сьогодні волонтери зібрали сміття на Хортиці, у Києві, на Хмельниччині, Волині та Одещині появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top