За що президент Киргизстану наказав заарештувати нареченого племінниці

Президент Киргизстану заарештував нареченого племінниці після нахабної витівки

Президент Киргизстану ув’язнив нареченого своєї племінниці після того, як той зробив дівчині «ганебно- показну» пропозицію одружитися в той час, як смертельні зсуви обрушилися на південь країни, пише The Telegraph.

Садир Жапаров був розлючений, коли минулого місяця Афтандил Сабирбеков, партнер його племінниці-королеви краси, використав урядовий вертоліт для того, аби пишно освідчитися коханій. 

https://images.unian.net/photos/2024_07/1722103113-3501.jpg?r=738654

«Я прошу вибачення у людей за мою племінницю. Вона прислухається до думки людей. Я вірю, що вона зробить з цього правильні висновки», — сказав він у інтерв’ю ЗМІ.

Після того, як Сабирбеков упродовж двох тижнів не спромігся публічно вибачитись,  відтак у Жапарова урвався терпець і він наказав заарештувати нахабу. 

Правоохоронці затримали його за звинуваченнями, пов’язаними з наркотиками.

Жапаров також повідомив ЗМІ, що Сабирбеков не любив його племінницю, а освідчився лише для того, аби «отримати політичне покровительство», «захистити себе та приховати свою незаконну діяльність».

На відео про заручини, яке викликало гнів Жапарова, одягнена у біле молода пара летить на гірський схил на одному з трьох гелікоптерів МНС Киргизії, які вони орендували за 1500 фунтів стерлінгів за годину.

https://www.telegraph.co.uk/content/dam/world-news/2024/07/27/TELEMMGLPICT000386711632_17220920769780_trans_NvBQzQNjv4BqLUm2LqZ7QfPrWh62iB90NVTmGTZwRSZcqbDiPNar8DA.jpeg?imwidth=960

Вірусне відео, на якому Афтандил Сабирбеков робить пропозицію Лаззат Нургожоєвій, викликало гнів президента

Згодом, після польоту, закохані, взявшись за руки, пройшлися дерев’яною доріжкою та поцілувалися біля гігантського білого серця, друзі аплодували їм, а на задньому плані вибухали феєрверки.

Відео стало вірусним у Киргизстані та розлютило Жапарова.

https://zn.ua/ukr/WORLD/prezident-kirhizstanu-zaareshtuvav-narechenoho-pleminnitsi-prichina.html

Сообщение За що президент Киргизстану наказав заарештувати нареченого племінниці появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top