У Запоріжжі нагородили випускників-відмінників

За повідомленням міськради, 45 учнів запорізьких закладів загальної середньої освіти отримали максимальний бал (200) за національний мультипредметний тест.

Цього року національний мультипредметний тест у Запорізькій області складали понад 4,7 тисяч випускників. З них 45 учнів показали найвищий результат у 200 балів.

– Пишаюся тим, що в цих складних, непростих умовах наші діти настільки фахово, системно підійшли до здачі іспитів та отримали найвищий бал. Це заслуга і вчителів, які надихнули, вчили, допомагали, і перемога батьків. Це, беззаперечно, гордість для всього Запоріжжя – що ми маємо 45 геніїв, – привітала відмінників секретар міської ради Регіна Харченко.

Троє учнів отримали максимальний бал з трьох предметів. Це Павло Пасічник, гімназія №6; Вікторія Макаренко, гімназія №93 та Альона Гончаренко, багатопрофільний ліцей №99. Ще одна учениця, Софія Анісімова (ліцей №71), отримала 200 балів з двох предметів.

Крім цього, 15 учнів склали на 200 балів НМТ з математики, ще 8 – з української мови, 23 – з англійської мови, 1 – з біології та 5 – з історії України.

Сообщение У Запоріжжі нагородили випускників-відмінників появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top