Через значні втрати окупантам не вдається сформувати ударний кулак на Запоріжжі

Російські загарбники через великі втрати поблизу Торецька та Часового Яру, не можуть створити ударний кулак на Запоріжжі.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Як розповів посадовець, росіяни продовжують перекидати війська до Запорізької області, зокрема до районів Розівки та Пологів. Проте, цього тижня спостерігається зменшення обсягів перекидання військ. 

Петро Андрющенко зауважив, що росіяни стали формувати нові підрозділи з особового складу, який раніше перебував на базах підготовки в Маріупольсько-Бердянській агломерації. Термін підготовки цих «штурмовиків», які рухаються на північ області, скоротився до 10-15 днів.

«Росіяни відверто не встигають заміщувати втрати в поточному стані мобілізації. Ця дінаміка попри спроби накопичити “ударний кулак” на Запоріжжі вдруге провалюється і вони змушені резерви Запоріжжя кидати в район Торцеька та Часів Яру. Все це вказує на наближення офіційної посиленої мобілізації на росії», — йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на тижні росіяни замість двом втраченим розрахункам с-300 встановили щонайменш одну нову систему с-300 в Маріупольському районі. Її було перекинуто з Бердянського напрямку.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top