Важные новости

Вперше за 12 років — запоріжанка представила Україну на Олімпійських іграх зі стрибком у воду

Вперше за 12 років - запоріжанка представила Україну на Олімпійських іграх зі стрибком у воду

Напарницею запоріжанки Вікторії Кесарь була Анна Письменська

На цьогорічних Олімпійських іграх у дисципліні синхронних стрибків у воду, Україна посіла сьоме місце. Представляли нашу країну уродженка Вінниці Анна Письменська та запоріжанка Вікторія Кесарь. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

Читайте також: За підтримки Метінвесту та Запоріжсталі у Запоріжжі стартував реабілітаційний проєкт для ветеранів війни та військовослужбовців «Вільні хвилі»

Вперше за 12 років - запоріжанка представила Україну на Олімпійських іграх зі стрибком у воду

Спортсменки виступили у фіналі синхронних стрибків з 3-метрового трампліна. Набравши бали у п’яти стрибках, українки посіли сьоме місце. Україна брала участь у дисципліні синхронних стрибків у воду вперше з 2012 року. Тоді одною зі стрибунок була Анна Письменська.

«Ми зробили все можливе, багато працювали, тренувалися, налаштовувалися… Але це спорт, тим паче у стрибках у воду ти можеш бути готовим на 100%, але щось може піти не так. Нічого страшного, це життя і воно не закінчується цим виступом», — розповіла Анна Письменська.

Вперше за 12 років - запоріжанка представила Україну на Олімпійських іграх зі стрибком у воду

Запоріжанка Вікторія Кесарь також поділилася враженнями від фіналу. Попереду у неї ще один виступ на Олімпіаді-2024.

«Попри невдалий виступ сьогодні в мене хороший бойовий настрій, адже через десять днів я маю індивідуальний старт, тож не можу дозволити собі опустити руки, треба йти далі, працювати ще більше. Буду налаштовуватися, адже тут неймовірна підтримка!», — зазначила Вікторія Кесарь.

Раніше ми розповідали як у Запоріжжі відзначили початок Олімпіади у Парижі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top