До Запоріжжі прийде прохолода: скільки триватиме

Наближається атмосферний фронт, який принесе прохолоду і грозові дощі. Жителі Запоріжжя відчують зміни вже наступного тижня.

Як пише синоптикиня Наталка Діденко, у ніч на понеділок дощі підуть на північну частину України, захоплять Вінниччині, а потім, протягом 29-го липня підуть далі на схід.

У понеділок в тилу атмосферного фронту пошириться прохолодніше повітря і в більшості областей України 29-го липня температура знизиться до +20+26 градусів (карта внизу), лише південь та схід втримають сильну спеку до +30+35 градусів, але й туди вже у вівторок прийде температурна поміркованість до +25+28 градусів, — розповіла Діденко.

Погода в Запоріжжі

У понеділок, 29 липня, досвітні хмари звільнять вранці небо у Запоріжжі від своєї присутності, але вдень ненадовго з’являться, щоб ввечері знову зникнути. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися.

30 липня небо у Запоріжжі буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Також у цей день відбудеться відчутне зниження температури повітря. Вдень очікується до +26 градусів Цельсія. Вночі — до +19.

До кінця тижня температура повітря вдень не перевищуватиме показник +30 градусів Цельсія.

https://meteofor.com.ua/
Підписуйтесь на Акцент в


Share this post

нет
scroll to top