Могилевська показала рідкісні кадри з коханим, з яким удочерила дівчаток-сестер (відео)

Українська співачка Наталія Могилевська зазвичай приховує свого коханого Валентина і дітей від сторонніх очей. Однак цього разу вона зробила виняток і поділилася з фанами рідкісними сімейними кадрами.
Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Instagram виконавиці.

Так, артистка опублікувала у своєму блозі ролик, в якому вона позує разом коханим та їхніми названими донечками на вокзалі.
На відео також потрапив момент обіймів і поцілунку Наталії з Валентином.
«Дякую, любий, за відпочинок. Сьогодні ми їдемо до Києва. Наша відпустка закінчилася. Але як приємно згадати, як усе починалося», — написала Могилевська.
«Зазвичай мій чоловік проти якихось його фото в соцмережах, але я дякую тобі, що ти дозволив мені поділитися цим зворушливим відео. Цілую тебе і дякую за квіти, люблю», — додала вона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Нагадаємо, Наталія Могилевська була заміжня двічі. Першиим її чоловіком став бізнесмен Дмитро Чалий, їхній шлюб тривав лише один рік — з 2004 по 2005. Через рік після розлучення співачка вийшла заміж за бізнесмена Єгора Долініна, з яким прожила до 2011 року.
Зірка довгий час була самотня, але на початку повномасштабного вторгнення вона зустріла своє кохання — чоловіка на ім’я Валентин. Разом вони удочерили двох дівчаток — Софію та Мішель. Вони є рідними сестрами і називають співачку мамою.

Раніше Могилевська поділилася результатами свого схуднення та показала фото.
Також продюсер розкрив неприємну правду про артистку.

Share this post

нет
scroll to top