Ястремська слідом за Світоліною та Костюк пробилася до другого кола Олімпійських ігор

У тенісному турнірі на Олімпійських іграх у Парижі стартувала українка Даяна Ястремська. Одеситка у першому колі грала з бразилійкою Лаурою Піґоссі.

Українська тенісистка Даяна Ястремська здобула непросту перемогу над Лаурою Піґоссі з Бразилії у першому раунді одиночного розряду Олімпіади-2024 у Парижі.

Даяна програла перший сет із рахунком 3:6. Але зуміла зібратися і зробити камбек. У другій партії українка була на межі краху, поступаючись в рахунку 4:5, але зуміла відігратися – 7:5.

Вирішальний третій сет ознаменувався тотальною перевагою української тенісистки.

Ястремська зрештою не віддала суперниці жодного гейма і з розгромним результатом кваліфікувалася в другий раунд, де її суперницею стане колумбійка Каміла Осоріо Серрано.

Нагадаємо, раніше екс-перша ракетка України Еліна Світоліна легко пройшла у другий раунд одиночного розряду ОІ-2024, обігравши у двох сетах японку Учіджиму (6:2, 6:1). Після цього перша ракетка України Марта Костюк також у двох сетах (6:4, 6:3) обіграла Лулу Сунь із Нової Зеландії

https://sportarena.com/uk/olimpiada-2024-uk/yastremska-zdobula-volovu-peremogu-nad-pigossi-u/

Сообщение Ястремська слідом за Світоліною та Костюк пробилася до другого кола Олімпійських ігор появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top