Волонтерська Сотня Госпіталь збирає гроші на пристрій для системи непрямого масажу серця

Більше ніж два роки Волонтерська Сотня Госпіталь допомагає  прифронтовому Запоріжжю: ліки отримували як люди, які вимушено покинули рідні міста та села, віськові у шпиталях та на передовій, люди на деокупованих територіях… Всі, хто звертався по допомогу до хабу благодійного фонду «Меморі86».

Нині допомоги потребує  діяльність Волонтерської Сотні: Друзі! Той хто колись «качав» людину розуміє, як це складно фізично, мови про порятунок одночасно ще когось просто не йде…”
Тому, знаючи за своїм досвідом постійної медичної допомоги фронту, волонтери Сотні впевнені, що на кожен стабілізаційний пункт необхідні системи непрямого масажу серця LUCAS…
Так, він дуже дорогий, але він дає реальний шанс воїну дожити до лікарні, а лікарям врятувати, ще когось, томуволонтери розпочинають збір на перший. А далі – подивимось.
І так, що це за звір такий? LUCAS – це система непрямого масажу серця для поранених захисників на стабілізаційному пункті.
Це компресійна машина для грудної клітки, яка забезпечує високоякісні компресії пацієнту, і це дозволяє рятувальникам зосередитись на лікуванні основних станів пацієнта без втоми від ручного стиснення грудної клітки або інших, не таких потужних апаратів. Наявність пристрою, який автоматично забезпечує компресії грудної клітки, означає більш ефективне використання часу рятувального персоналу, оскільки зазвичай команди з двох груп повинні перемикатися між раундами.
Тож, машина потрібна, машина важлива.
Банка відкрита!
На систему LUCAS
Ціль: 617 000 гривень.
Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/QgssYsgG6
Номер картки банки
5375 4112 2045 8405

Сообщение Волонтерська Сотня Госпіталь збирає гроші на пристрій для системи непрямого масажу серця появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top