Пішла з життя депутатка Запорізької облради

Після важкої хвороби померла депутатка Запорізької обласної ради, керівниця Обласного госпіталю ветеранів війни, Тетяна Єгорівна Ярмощук.

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на пресслужбу ЗОР.

Тетяна Єгорівна віддала медичній галузі 47 років свого життя, в 1977 почала трудову діяльність санітаркою дитячої поліклініки № 2, після закінчення Запорізького медичного інституту у 1984 році проходила інтернатуру в 6-ій міській лікарні, працювала на посаді лікаря-терапевта міської лікарні № 4 м. Запоріжжя, лікаря-гастроентеролога, заступника головного лікаря з лікувальної роботи міської лікарні № 6 м. Запоріжжя та госпіталю ветеранів війни, а в 2007 році очолила госпіталь ветеранів війни.

«З глибоким сумом сповіщаємо про непоправну втрату — після важкої хвороби пішла з життя депутатка обласної ради, керівниця Обласного госпіталю ветеранів війни — Тетяна Єгорівна Ярмощук.

Це непоправна втрата для родини, колег та друзів. Її людяність, мудрість та жага до життя були взірцем для оточуючих. Вона була чудовим керівником і багато років професійної діяльності присвятила роботі в медицині, доклала зусиль до становлення й розвитку комунального закладу.

З високою відповідальністю Тетяна Єгорівна ставилася до депутатських обов’язків. Її доброта, вміння підтримати й дати пораду залишаться в наших серцях назавжди. Щирі співчуття родині та близьким. Нехай спочиває з миром», — йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top