ЗМІ знайшли елітний бізнес у Хорватії, який може належати Боголюбову

Екс-співвласник «Приватбанку» Геннадій Боголюбов може мати відношення до розкішного готелю з мережі Radisson в Хорватії.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на журналістське розслідування.

Як виявили журналісти, низка компаній та їх керівників, пов’язаних з колишніми власниками «Приватбанку», є співвласниками та управителями хорватського готелю Radisson Blu Resort & Spa, Split.
Згаданий готель у Хорватії належить трьом фірмам — Aedro Finance Ltd (белізький офшор), хорватській Memento d.o.o., та кіпрській Olbia Investments Limited. Остання компанія – один з боржників, які вважаються пов’язаними з «Приватбанком» часів Боголюбова-Коломойського особами і фігурує у відповідному списку.
У свою чергу Olbia через офшор належить Сергію Дистергову, про якого пишуть, що це «людина Боголюбова». При цьому директором у фірмах, які володіють та керують готелем, є Маріанна Гіаннаку, яка одночасно управляє низкою інших фірм із орбіти Боголюбова-Коломойського.
Готель Radisson Blu Resort & Spa, Split активно розвивається, нещодавно став із 4-зіркового 5-зірковим. Наразі він не включений до списку майна, внесеного Високим судом Лондона у так званий Freezing Order щодо арешту активів Коломойського-Боголюбова.
Нагадаємо, раніше Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Боголюбова та Коломойського. Він також зобов’язав їх відкрити свої активи та обмежив ліміт витрат для них сумою у 20 тисяч євро на тиждень.
Ігор Коломойський наразі перебуває під вартою. Геннадій Боголюбов нещодавно залишив Україну за чужим паспортом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top