Для запорізьких шкіл закуплять автобуси виробництва ЗАЗ на 85,5 мільйонів гривень

Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації провів тендер на закупівлю шкільних автобусів. Переможцем в аукціоні стало приватне акціонерне товариство «Дніпропетровськ-Авто», з яким 29 липня уклали договір.

Про це повідомляється в системі публічних закупівель Prozorro.

За умовами договору підрядник до 15 серпня має поставити обласному департаменту освіти і науки 25 шкільних автобусів на суму 85 475 000 гривень (з них 75,4 млн. грн. – кошти державної субвенції, ще 10 млн. грн. – з місцевого бюджету). В специфікації товару зазначено, що переможець тендеру поставить автобуси двох модифікацій, що виробляє Запорізький автомобілебудівний завод.

Зазначимо, що під час свого візиту до Запоріжжя прем’єр-міністр Денис Шмигаль відвідав Запорізький автомобілебудівний завод, що випускає шкільні та приміські автобуси. Цього року підприємство планує виготовити понад 160 автобусів.

В ЗОВА повідомляли, що Запорізька область отримала державну субвенцію на закупівлю шкільних автобусів у розмірі понад 78 мільйонів гривень. Закуплені автобуси дадуть змогу підвозити учнів до навчальних закладів з укриттями та підземних шкіл.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top