У парку Шевченко в Києві впало дерево: є загибла та постраждалі

У Києві в парку імені Тараса Шевченка від поривів вітру впало дерево. Внаслідок падіння загинула одна людина, ще троє постраждали.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Поліції Києва та канал Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Повідомлення про подію надійшло поліції близько восьмої години вечора, 30 липня. Внаслідок падіння дерева в парку у центральній частині міста було травмовано чотирьох громадян — чоловіка та трьох жінок.
Потерпілих каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні, де одна з жінок, внаслідок отриманих травм, померла. Ще одна жінка у важкому стані.
«За вказаним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України — службова недбалість», — йдеться у повідомленні поліції Києва.
У КМДА зазначили, що дерево впало внаслідок поривів вітру.
«За прогнозами Укргідрометцентру пориви вітру у столиці 30 липня сягатимуть 15-20 м/с», — написали у відомстві.

Поради від КМДА
Фахівці закликають під час сильного вітру надворі триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, великих дерев. Крім того, не паркувати поруч із ними авто, щільно зачиняти вікна, а також прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні. Бажано утриматися від прогулянок в зелених зонах.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top