ЗСУ занесли авіабомбою знесли будівлю з окупантами в Нестерянці на Запоріжжі (ВІДЕО)

Французькі високоточні керовані авіабомби AASM HAMMER дозволяють наносити потужне ураження російським окупантам поблизу лінії фронту.

Чергове застосування авіабомб з боку Повітряних сил ЗСУ було зафіксовано на відео на Оріхівському напрямку, інформує Акцент.

Як повідомляється, авіацією Сил оборони за допомогою авіабомби AASM HAMMER було уражено місце дислокації російських військових у н.п. Нестерянке Запорізької області.

Як видно на відео, колись багатоквартирний будинок, який зайняли росіяни, було вщент знищено. Але, загалом, в селі можна побачити ще чимало будинків, в тому числі багатоквартирних, які не є повністю зруйнованими. В той же час росіяни при своєму наступі КАБами повністю стирають із землі населені пункти (Мар’їнка, Попасна, Авдіївка, Торецьк, Нью-йорк та інші).

Зазначимо, в останні місяці арсенал бойових можливостей Повтіряних сил значно розширився. Зараз наші винищувачі МІГ-29 та СУ-27 можуть скидати розумні керовані авіабомби GBU-39, JDAM виробництва США та AASM-250 HAMMER від Франції. Дальність ураження в середньому складає від 60 до 70 км. Особливістю французької зброї є те, що запускати ці керовані бомби можна з невеликої висоти, що дозволяє нашим пілотам уникати протистояння з російським ППО — радари росіян не встигають виявити українські винищувачі.

Нагадаємо, нещодавно Акцент розповідав, як 128-ма бригада у Нестерянці точково знищували позиції росіян за допомогою дронів.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top