У запорізькій бібліотеці відбудеться зустріч з письменницею та волонтеркою з Бердянська

У запорізькій бібліотеці відбудеться зустріч з письменницею та волонтеркою з Бердянська

Письменниця та вимушена переселенка Віталіна Ганзина презентує у Запоріжжі книгу про дім, який поки далеко

1 серпня у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться творча зустріч з письменницею Віталіною Ганзиною з Бердянська, яка зараз живе і пише у Києві. Про це повідомили на сторінці бібліотеки у фейсбуці.

Читайте також: Запоріжцям пропонують цікаво провести час у оновлених бібліотеках — афіша безкоштовних заходів 30 липня — 3 серпня

Віталіна також є волонтеркою, вчителькою, викладачкою української мови. Має кілька виданих книг та низку творчих ідей. У Запоріжжі презентує свою нову збірку віршів «Додому».

«Радо познайомлю вас зі своєю історією про дім, яка відгукнеться у кожному з вас, бо наш рідний дім поки від нас надто далеко… Приходьте, буду рада зустрічі з земляками», — запросила Віталіна Ганзина на сторінці у фейсбуці «Vitalina Ganzina. Творча сторінка мого пера».

Ось що розповідають про Віталіну Ганзину на сайті «Талановитий світ». Вона родом з села Єлисеївка Запорізької області. Жила у Бердянську і  працювала там у школі до 24 лютого 2022 року.

З 2018 року — викладач курсів української мови для дорослих у Бердянську. Після окупації та переїзду до Києва продовжує навчати української мови доросле населення та зокрема, ВПО.

Видавничий шлях – з 2019 року. Дебютна прозова робота – воєнна повість «Її крила» вийшла у світ у лютому 2023 року.

З квітня 2022 року створила проєкт «Книга для перемоги», де половина вартості з кожного примірника «закуповує» необхідне для  допомоги військовим.

У запорізькій бібліотеці відбудеться зустріч з письменницею та волонтеркою з Бердянська

Читайте також: Українські художники показали у Запоріжжі мовні вправи — фото

Творча зустріч з Віталіною Ганзиною відбудеться у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці (3 поверх) 1 серпня, початок  о 15.00.

Ми писали, що львівський іконописець покаже у Запоріжжі своє відчуття війни.

А також, що на вулицях Запоріжжя з’являться патріотичні плакати Нато Мікеладзе — де їх можна буде побачити.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top