У Бердянську російські загарбники відбиратимуть приміщення підприємців, які виїхали з ТОТ

Приміщення, власники яких виїхали з окупованих територій, буде загарбане окупантами, якщо законні власники не зʼявляться до 10 серпня в окупаційну адміністрацію.

Про це повідомляє голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Посадовиця розповіла, що нині тимчасово окупованим містом розгулює «комісія з перевірки готовності до опалювального сезону» у супроводі представників окупаційної «управляючої компанії». 

«Зокрема, сьогодні оглядали багатоквартирні будинки №43 та 45 по вул. Горького. Оцінили, скільки ще можна вкрасти нерухомості згідно з «затвердженими графіками» та «приписами ресурсопостачальних організацій», — розповіла Галіціна.

Із підприємцями, які займають нежитлові приміщення, провели «бесіди» і наполегливо нагадали, що ті зобовʼязані укласти договори на обслуговування із відповідними загарбницькими службами, які заганяють бердянців у глухий кут своїми космічними тарифами.

«Всі приміщення, власники яких виїхали з окупованих територій, були «опечатані до зʼясування обставин». У разі, якщо законні власники не зʼявляться з повинною в окупаційну адміністрацію до 10 серпня, їхнє майно буде визнано «безхазяйним» і загарбане фейковим «міністерством майна і земельних відносин Запорізької області», — зазначила Вікторія Галіціна.

Раніше ми повідомляли про відкриття окупантами у Бердянську пропагандистського центру «Маяк».

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top