Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Дрон вибухнув під дверима: на Київщині поранено російського опозиціонера ПономарьоваСтало відомо, чи будуть прикордонники перевіряти оновлення даних для ТЦК…Прикордонники затримали мешканця Запорізької області, який намагався незаконно перетнути кордон…Заплатив провіднику 8,5 тис євро: мешканець Запорізької області намагався незаконно…В Україні не приймають законопроєкт по забороні російської церкви: причиниВ громаді під Запоріжжям через ворожий обстріл стався витік газуУкраїна отримає $3,9 млрд від США: на що дають гроші?У Запоріжжі власник зруйнованого обстрілами будинку отримає більше 1,5 мільйони…«Зомбували» українських дітей: групі колаборантів з тимчасово окупованого Мелітополя повідомили…Щомісячний прибуток – 40 млн грн: мешканець Запоріжжя організував масштабний…

У Запоріжжі підприємство з виробництва тротуарної плитки визнали критично важливим

Цей статус дозволяє підприємству забезпечити стабільність в умовах війни і зберегти робочі місця.

Як повідомляє «Акцент», відповідне розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Івана Федорова від 29.05.2024 року було опубліковано на офіційному сайті Запорізької облдержадміністрації.

Як йдеться в документі, статус критично важливого підприємства для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період у Запорізькій області отримало ТОВ «ФЕМ-ЗАПОРІЖЖЯ».

Підприємство відповідає критеріям, визначеним у розпорядженні голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 13 квітня 2023 року № 183 «Про затвердження критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальної громади в особливий період у Запорізькій області», яке зареєстроване у Південному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Одеса) 18 квітня 2023 року за № 39/596, зі змінами.

250724N539P

У ТОВ «ФЕМ-ЗАПОРІЖЖЯ» відсутня заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, розмір середньої заробітної плати застрахованих осіб-працівників на підприємстві за останній календарний квартал становить 16 894,53 грн.

Згідно з документом, підприємство має важливе значення для задоволення потреб територіальних громад в особливий період у Запорізькій області.

На офіційному сайті компанії зазначається, що ТОВ «ФЕМ-ЗАПОРІЖЖЯ» є найбільшим підприємством південного сходу України з виробництва тротуарної плитки.

Підписуйтесь на Акцент в


Share this post

нет
scroll to top