Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Дрон вибухнув під дверима: на Київщині поранено російського опозиціонера ПономарьоваСтало відомо, чи будуть прикордонники перевіряти оновлення даних для ТЦК…Прикордонники затримали мешканця Запорізької області, який намагався незаконно перетнути кордон…Заплатив провіднику 8,5 тис євро: мешканець Запорізької області намагався незаконно…В Україні не приймають законопроєкт по забороні російської церкви: причиниВ громаді під Запоріжжям через ворожий обстріл стався витік газуУкраїна отримає $3,9 млрд від США: на що дають гроші?У Запоріжжі власник зруйнованого обстрілами будинку отримає більше 1,5 мільйони…«Зомбували» українських дітей: групі колаборантів з тимчасово окупованого Мелітополя повідомили…Щомісячний прибуток – 40 млн грн: мешканець Запоріжжя організував масштабний…

У Запоріжжяобленерго оцінили справедливість розподілу світла між споживачами

Вже третій день поспіль включно із цим по Запорізькій області не застосовуються графіки погодинних відключень. У Запоріжжяобленерго підбили підсумки щодо застосування графіків погодинних відключень та справедливого розподілу світла між споживачами.

Про це розповіла речниця Запоріжжяобленерго Зореслава Цупренко під час брифінгу, передає Акцент.

У Запоріжжяобленерго проводять роботи зі збільшення споживачів, які беруть участь у графіках погодинних відключень. Адже, як зауважують в самій компанії, що більше таких споживачів, тим менше буде навантаження.

«Недоліки були і у складанні графіків, принаймні напочатку цих гпв, бо ніхто не очікував, що обмеження будуть аж настільки жорсткими. Доводилося перебудовувати схеми відключень буквально на ходу. На це йшов певний час і цей певний час для наших споживачів був незручним. І, напевно, ми не виглядали як компанія, яка працює ефективно», — розповіла Зореслава Цупренко.

Як зазначили в обленерго, наразі вони коригують графіки, стежать за тим, аби тривалість відключень для кожної з черг була рівномірною, а також аби години відключень за можливості не повторювалися день у день.

«Недоліки ми вже врахували, всі можливі сценарії, з якими ми вже стикнулися. Розробили плани дій на випадок кожного: хоч 2 черги одночасно, хоч 3, хоч 4. Хоча сподіваємось, що до цього не дійде більше, бо атомні блоки працюють і споживання в нормі», — додала речниця.

Протягом останніх семи днів середня тривалість відключень для кожної з черг на добу склала 3 год. 48 хв.

За прогнозами Міненерго та Укренерго наступні 2-3 місяці очікуються мінімальні обмеження або взагалі без обмежень.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top