П’яний та без посвідчення — поліція у Запоріжжі склала матеріали на водія

П'яний та без посвідчення - поліція у Запоріжжі склала матеріали на водія

Норма алкоголю в крові була перевищена майже у сім разів

Поліція у Запоріжжі зупинила водія, який був не у тверезому стані та без водійського посвідчення. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Читайте також: У Запоріжжі водій «під кайфом» врізався в дерево (фото)

Днями правоохоронці зупинили транспортний засіб Chevrolet Captiva. Водій автівки поводив себе підозріло, а на прохання надати документи — відмовився. В процесі спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

П'яний та без посвідчення - поліція у Запоріжжі склала матеріали на водія

Чоловік пройшов огляд на місці за допомогою драгера. Результат виявився позитивним — 1.33 проміле. Це майже у сім разів перевищує норму, яка становить 0.20 проміле.

Далі інспектори встановили, що чоловік не має права керування автомобілем, бо ніколи не отримував посвідчення водія. Раніше він був позбавлений права керування — він водив автівку у нетверезому стані.

Раніше ми повідомляли, що у селищі Кушугум, щоб уникнути відповідальності за керування машини у нетверезому стані, водій запропонував 3 400 гривень співробітникам поліції, які його зупинили. Патрульні від пропозиції відмовилися та зафіксували спробу надання хабаря.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top