Вполював одну качку — у Запоріжжі затримали браконьєра

Вполював одну качку - у Запоріжжі затримали браконьєра

Тепер чоловік має сплатити шкоду понад 1000 гривень за вбиту птицю

Спеціалісти Державної екологічної інспекції Південного округу виявили порушника природоохоронного законодавства. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Читайте також: Наловив риби на пів мільйона — у зоні абсолютної заповідності на Хортиці спіймали браконьєра (фото)

В Олександрівському районі м. Запоріжжя, неподалік річки Дніпро, вдалося затримати громадянина під час незаконного полювання. При ньому була й зброя —  газобалонна пневматична гвинтівка.

Вполював одну качку - у Запоріжжі затримали браконьєра

Перед затриманням браконьєр встиг вполювати одну качку, за яку повинен сплатити шкоду у розмірі понад 1000 грн. Крім цього, інспектори склали на браконьєра протокол за ч. 2 ст. 85 (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу) КУпАП.

Раніше ми повідомляли, що на Хортиці впіймали рибалку, який незаконно ловив рибу.

За даними слідства, 39-річний мешканець Запоріжжя незаконно ловив рибу на території національного заповідника Хортиця. За попередніми підрахунками державного агентства меліорації та рибного господарства, екосистемі держави спричинено збитки на майже 500 тисяч гривень.

Проте чоловік вирішив уникнути відповідальності та запропонував співробітникам поліції відкупні. Поліцейські відмовились від хабаря та задокументували цей факт відповідно до вимог законодавства.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top