У Запоріжжі ветерани можуть скористатися “Єдиним ветеранським вікном” у ЦНАПах

Захисники та захисниці України, члени їхніх сімей. Ці категорії заслуговують особливої уваги. Зокрема й стосовно надання їм адміністративних послуг. Ветерани, ветеранки, члени їхніх сімей повинні отримувати ці послуги у найбільш сприятливих умовах. Це розуміє міська влада. Саме тому у міському ЦНАПі створене та працює «Єдине ветеранське вікно».

Зазначимо, сьогодні у Запоріжжі працює п’ять ЦНАПів. У кожному з них створене та успішно працює «Єдине ветеранське вікно». Сьогодні   голова Ради ветеранів Запоріжжя Михайло Пирог перевірив, як робота такого вікна організована у Центральному (Вознесенівському) ЦНАПі.

За словами директора департаменту адміністративних послуг міської ради Наталі Милої, зараз запорізькі ЦНАПи надають 297 адміністративних послуг. Вони стосуються земельних питань, будівництва, архітектури, благоустрою, нерухомого майна, діяльності бізнесу та іншого.

Всі ці послуги ветерани, ветеранки та члени їхніх сімей можуть отримати через «Єдине ветеранське вікно». Серед них і вісім послуг для ветеранів, ветеранок, суб’єктом надання яких є Міністерство у справах ветеранів.

– Вони можуть звернутися за наданням послуги як без попереднього запису, так і зареєструвавшись в електронній черзі. У кожному ЦНАПі є робочі місця адміністраторів, які займаються прийомом таких людей. Ці місця відповідно  брендовані, – сказала Наталя Мила.

Голова Ради ветеранів Запоріжжя Михайло Пирог зазначив, що ЦНАПи у Запоріжжі працюють вже досить давно. Однак вони постійно розширюють свої можливості, в тому числі стосовно надання адміністративних послуг ветеранам, ветеранкам, членам їхніх сімей. Зокрема продовжується робота над розширенням переліку надаваних послуг.

– Зараз працюємо з департаментом соціального захисту населення, будемо проводити навчання. У результаті зможемо надавати ветеранам та ветеранкам через ЦНАПи ще сім додаткових соціальних послуг, – зазначила Наталя Мила.

З графіком роботи ЦНАПів, їх адресами можна ознайомитися за посиланням.

58ebff63-f895-49b6-bb2c-81575546fe5f.jpg 74f02c17-74bc-47b7-b3b8-0b3c9c9fe045.jpg e2aabbcb-f4a6-48d7-8c4f-9d7029d61a88.jpg 3b0beffe-c71a-4578-a767-516cdd9dc905.jpg 26cb5403-ed5f-46fd-a5c0-bae52d257907.jpg

Джерело : Запорізька міська рада

Сообщение У Запоріжжі ветерани можуть скористатися “Єдиним ветеранським вікном” у ЦНАПах появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top