З генпідрядником, який призупинив ремонтні роботи в трьох будинках у Запоріжжі, розірвуть договір і шукатимуть інших

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

З генпідрядником, який призупинив ремонтні роботи в трьох будинках у Запоріжжі, розірвуть договір і шукатимуть інших

Багатоповерхівка по вулиці Кам’яногірська, 6. Суспільне Запоріжжя

У Запоріжжі в багатоповерхівках по Камʼяногорській, 6, Запорізькій 2, а та 2 б, які зазнали пошкоджень внаслідок російських обстрілів, генпідрядник ТОВ “Міське Будівництво” призупинив відновлювальні роботи, а запити та вимоги замовника робіт (Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області) ігнорує.

Про це сьогодні, 2 серпня, повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Запорізькій області.

Зазначають, що генпідрядник отримав аванс та працював згідно з графіком. Та у квітні, коли кількість робітників зменшилася, темпи виконання робіт знизилися, а в травні-червні взагалі зупинилися:

«За планом ремонт мали закінчити в середині червня по вул. Запорізька 2-Б, в серпні по вул. Кам’яногірська, 6 та наприкінці 2024 року мало відбутися планове завершення робіт по вул. Запорізька 2-А».

Чому призупинили роботи — генпідрядник не пояснив мешканцям будинків, а запити та вимоги Служби щодо відновлення будівельних робіт ігнорує:

«Генпідрядна організація не проводить ніяких дій щодо відбудови об’єктів, хоча взяла на себе зобов’язання згідно з умовами укладених договорів», — йдеться у повідомленні.

У Службі зазначають, що розірвуть договір з генпідрядником та шукатимуть іншого:

«У найкоротші терміни Служба розірве договір з генпідрядною організацією ТОВ «Міське будівництво», щоб пришвидшити укладання нових договорів з іншими підрядниками».

Суспільне повідомляло, що мешканці багатоповерхівки по вулиці Кам’яногірська, 6, що зазнала пошкоджень внаслідок ракетного удару РФ 16 січня 2023 року, скаржилися, що призупинили відновлювальні роботи, заїхати у свої відремонтовані квартири вони мали б цьогоріч у серпні, натомість в оселях безлад і проживати там неможливо.

Share this post

нет
scroll to top