Як правильно спілкуватися з ветеранами: в Україні розробили інтерактивний симулятор

В Україні було створено симулятор для розвитку навичок коректного спілкування із ветеранами.
Про це розповідає РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Зазначається, що симулятор занурює користувачів у ситуації, наближені до реальних. Це має допомогти відпрацювати отримані знання на практиці.
Зокрема, у змодельованих ситуаціях користувач може опинитися у розмові з колегою-ветераном, який жартує на теми смерті, травм і війни. На вибір пропонується декілька варіантів реакції, які супроводжуються поясненнями експертів.
У міністерстві розповіли, що ініціатива є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка ініційована першою леді Оленою Зеленською.
Інструмент розроблений як додаток до освітнього серіалу «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». Він розповідає про правила коректної комунікації з військовими, ветеранами та ветеранками.
Інтерактивний симулятор доступний за посиланням.
Раніше РБК-Україна розповідало, що в Україні було розроблено проект зі створення просторів для ветеранів, що буде розповсюджений по всій Україні у 2024-2025 роках.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top