Порушник керував нетверезим та мав при собі підозрілі речовини

Окрім адміністративної ще й кримінальна відповідальність: патрульні виявили в нетверезого керманича речовини, схожі на наркотичні

Учора вночі інспектори помітили транспортний засіб ВАЗ 21102, водій якого робив незрозумілі маневри на дорозі.
Відтак патрульні прийняли рішення зупинити автівку, проте керманич усі вимоги поліцейських проігнорував та пришвидшив рух. Однак зрозумівши, що втекти йому не вдасться, усе-таки, невдовзі, зупинився.

Поспілкувавшись із водієм, патрульні виявили в нього ознаки сп’яніння, чоловік погодився пройти огляд, результат позитивний — 2.06 проміле. До того ж керманич не мав водійського посвідчення відповідної категорії.
Під час поверхневої перевірки транспортного засобу поліцейські виявили два зіп-пакети з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

Тож на чоловіка інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130(Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122–2(Невиконання вимог поліцейського про зупинку) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Також на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила виявлені речовини й надалі надаватиме правову кваліфікацію події.

Пам’ятайте, що сідаючи за кермо у стані сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку всіх учасників дорожнього руху❗

 

#ПорядокЦеТи
#zaporizhiapolice #Запоріжжя_без_наркотиків

Сообщение Порушник керував нетверезим та мав при собі підозрілі речовини появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top