Кредит під 0% — як запоріжцям вигідно отримати гроші на купівлю сонячних чи вітрових електростанцій

Кредит під 0% - як запоріжцям вигідно отримати гроші на купівлю сонячних чи вітрових електростанцій

Кредит надається на 10 років

У Міністерстві енергетики розповіли, як українцям можна взяти кредит під 0% на купівлю сонячних або вітрових електростанцій. Про можливість розповіли у Кушугумській громаді.

Читайте також: Гранти від держави для малого бізнесу – як запоріжці можуть отримати гроші

Держава компенсує відсоткову ставку по кредиту для тих, хто скористається можливістю. Кредит надається на 10 років, а його максимальна сума — 480 тисяч гривень.

Оформити кредит можна у банках-партнерах програми, таких як»ПриватБанк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Сенс», «КБ «Глобус». Щоб отримати кредит, треба надати паспорт, ідентифікаційний код, довідку про доходи та документи на обладнання, яке плануєте придбати.

Сума щомісячної сплати за кредит — до чотирьох тисяч гривень. Держава починає покривати безвідсоткову ставку, коли придбана вами система почне експлуатуватися. Також не покривається вартість монтажних робіт. Ще одним плюсом є те, що отриману електроенергію можна використовувати для власних потреб чи продавати за договором.

Вироблену електроенергію можна використовувати для власних потреб або на продаж, уклавши договір із постачальником універсальних послуг.

Раніше ми також розповідали, що в Україні стартувала стипендіальна програма для підвищення кваліфікації чи зміни професії.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top