ЗСУ потопили «Ростов-на-Дону». Експерт пояснив, яку зброю могли використати військові

Військові Збройних сил України потопили російський підводний човен «Ростов-на-Дону». Для цього військові могли використати ракету ATACMS або й взагалі завдати комбінованого удару.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментарі військово-морського експерта Defence Express Володимира Заблоцького та військово-політичного оглядача групи «Інформаційний спротив» Олександра Коваленка.

Представники окупаційної «адміністрації» у ніч на 2 серпня заявили про атаку безпілотників та ракетний удар по Севастополі. Знищення «Ростова-на-Дону» цілком збігається з ударами в окупованому Криму.
Місцевий гауляйтер Михайло Развожаєв стверджував, що нібито частина балістичної ракети ATACMS пробила дах дев’ятиповерхівки.
Коваленко зауважив, що версія про те, що «Ростов» могла потопити ракета ATACMS, є цілком правдоподібною.
«Тим більше, що напередодні було опубліковано відео, як запускаються ці ракети у бік Криму. Звичайно, там немає верифікації, коли саме відео було зроблено. Але в принципі, так. ATACMS — саме ті ракети, перед якими російські засоби ППО майже безпорадні», — Розповів він виданню.
Заблоцький своєю чергою вважає, що скоріше за все удар був комбінованим. І сумнівається, що підводний човен потопила ракета ATACMS.
«Навряд чи, тому що касетний ATACMS більше для ураження аеродромів, скупчення техніки та піхоти. А це точкова ціль. Тому, я вважаю, що це була крилата ракета», — каже експерт.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що військові ЗСУ потопили підводний човен «Ростов-на-Дону».
Детальніше про підводний човен та удар ЗСУ, можна дізнатись в матеріалі — «Ростов-на-Дону» пішов на дно. Що відомо та чим ЗСУ могли потопити субмарину РФ».
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top