Штаб Гарріс відмовився від дебатів на умовах Трампа, — Reuters

Передвиборчий штаб віце-президента США Камали Гарріс відмовився від дебатів на умовах кандидата у президенти Дональда Трампа.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Згідно з ідеєю Трампа, дебати мали б відбутися 4 вересня на близькому до нього каналі Fox News з повною ареною аудиторії. Ці умови він висунув після того, як президент США Джо Байден вийшов із президентських перегонів і запропонував замість себе кандидатуру Гарріс.
У передвиборчому штабі віце-президента заявили, що нічого подібного ні з Трампом, ні з Fox News не погоджували. У Гарріс вимагають проводити дебати, як і було вирішено раніше, 10 вересня на телеканалі ABC.
Майк Тайлер, директор з комунікацій кампанії Гарріс заявив, що віце-президент прийде на цей майданчик незалежно від того, з’явитися туди Трамп чи ні. Вона так чи інакше буде там, щоб «скористатися можливістю виступити перед загальнонаціональною аудиторією у прайм-тайм».
У той же час представник ABC News не зміг підтвердити будь-які подробиці про те, чи зможе Гарріс виступити поодинці, якщо Трамп не приєднається.
За словами Майкла Тайлера, Трамп злякався і намагається відмовитись від дебатів.
«Дональд Трамп злякався і намагається відмовитися від дебатів, на які він уже погодився, і біжить прямо у Fox News, щоб його врятували», — сказав він.
Також у штабі Гарріс зазначили, що раді обговорити подальші дебати після тих, на які обидві кампанії вже погодилися (мова йде про дебати 27 червня на каналі CNN, і майбутніх 10 вересня на ABC).

Підтримка Гарріс
Нагадаємо, що згідно з опитуванням Bloomberg і компанії Morning Consult, Гарріс випереджає Трампа в чотирьох із семи штатах, які, ймовірно, вирішать результат виборів президента.
Раніше РБК-Україна повідомляло, що Камалу Гарріс обрали офіційним кандидатом у президенти США від Демократичної партії. За неї проголосували 3923 демократа з близько 4000 делегатів, які взяли участь у голосуванні.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top