До Запоріжжя львівський театр привезе «Жирафа Монса» – виставу про харківський зоопарк у часи Другої світової

«Жираф Монс» – вистава для сімейного перегляду за казкою Олега Михайлова. Вистава створена при підтримці Гете Інституту та Будинку Нюрнберга в Харкові.

В цьому творі в казковій алегоричній формі через досвід війни проходить Жираф, який мешкає у харківському зоопарку в часи Другої світової війни.

Відстороненість сюжету від сучасності, притчева природа твору дали можливість створити виставу, яка розкриває болісні теми, але не травмує глядача. Звісно, історія Жирафа Монса – це погляд на війну очима дитини, яка по-своєму сприймає світ, переживає страх та самотність. Але це дуже делікатна розмова, яка адресована і дітям, і дорослим. Про війну, про співчуття та підтримку.

Автори вистави – режисерка Оксана Дмітрієва, художник Костянтин Зоркін, композиторка Катерина Палачова – втілили в експериментальній театральній формі унікальний мистецький підхід та особистий досвід переживання війни.

Режисерка-постановниця – Оксана Дмітрієва.
Художник – Костянтин Зоркін.

Композиторка – Катерина Палачова.

Актори та актриси – Антон Глазунов, Олександра Колесніченко, Вікторія Міщенко, Лілія Осєйчук, Олександра Шликова.

Вистава для сімейного перегляду.

Вистава відбудеться на сцені Запорізького академічного театру молоді, за адресою вул. Незалежної України, 55а, 18 серпня, у неділю, об 11.00.
Вартість квітків 180-200 гривень.

Сообщение До Запоріжжя львівський театр привезе «Жирафа Монса» – виставу про харківський зоопарк у часи Другої світової появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top