Як минула доба в Запорізькій області (ФОТО)

Впродовж доби окупанти здійснили 472 атаки по Запорізькій області, охоплюючи вогнем вісім населених пунктів. Зафіксовано численні обстріли, авіаудари та атаки безпілотників, що завдали значної шкоди інфраструктурі та житловим будинкам.

Про це повідомив голова ЗОВА у своєму телеграм-каналі.

Авіаудари

Ворог завдав три авіаційні удари по Лобковому та Малинівці. Це призвело до значних руйнувань у цих населених пунктах.

Атаки безпілотників

293 безпілотні літальні апарати різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. Ці атаки стали серйозною загрозою для мирного населення та інфраструктури.

Обстріли з РСЗВ

Шість обстрілів з реактивних систем залпового вогню накрили Гуляйполе та Малу Токмачку. Руйнівна сила цих обстрілів спричинила значні пошкодження в обох населених пунктах.

Артобстріли

170 артилерійських обстрілів завдано по території Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного. Від цього постраждали як житлові будинки, так і громадські об’єкти.

Наслідки

Внаслідок обстрілів надійшло три повідомлення про руйнування житла. На щастя, мирні жителі не постраждали. Місцева влада та рятувальні служби активно працюють над ліквідацією наслідків атак та наданням допомоги постраждалим.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top