В укриття з тваринами — у Запоріжжі активісти перевірятимуть сховища

В укриття з тваринами - у Запоріжжі активісти перевірятимуть сховища

Організація UAnimals шукає волонтерів і волонтерок, які допоможуть перевірити укриття

В Україні офіційно дозволено перебувати в укриттях із тваринами, проте чи працює це так насправді? Перевірити це вирішили активісти громадської організації UAnimals. Тож, зараз вони шукають волонтерів, які можуть в цьому допомогти. Про це повідомили на сторінці спільноти у фейсбуці.   

Читайте також: Лавочки, розетки та електронний замок — як виглядає всередині перше модульне укриття у Запоріжжі (фото)

Щоб долучитися до перевірки, треба зареєструватися у чат-боті Спільноти волонтерів за посиланням: https://t.me/community_uanimals_bot

Після реєстрації написати два кодових слова «Перевірка укриттів» та чекати на інструкції.

«Наразі активісти та активістки перевірили понад 25 укриттів у Києві, Одесі, Миколаєві. Отримані дані опрацює Центр Громадянських свобод, й ми разом підготуємо звіт. Стан укриттів та їхню доступність для людей із тваринами плануємо обговорити з владою конкретних міст і запропонувати, як покращити укриття, якщо це потрібно.

Доєднуйтеся! У час війни укриття мають рятувати життя, а отже — бути доступними та безпечними для всіх, хто цього потребує», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що в Запоріжжі планують втілити проєкт з облаштування 100 зупинок-укриттів. Зупинки-укриття хочуть облаштувати вже цього року.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top