Гросу зробила несподівану заяву про особисте життя: «Давно зняла рожеві окуляри»

Аліна Гросу, яка нещодавно втрапила в скандал через танці, прокоментувала тему особистого життя. Співачка, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, відповіла на питання своїх підписників.
РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram виконавиці ділиться, що саме сказала вона у своєму блозі.

Гросу висловилася про особисте життя
Так, коли хтось із юзерів поцікавився, чи був у знаменитості страх, що вона ніколи може не зустріти свою людину, селебриті дала чітку відповідь. Зокрема, Гросу зауважила, що «давно вже зняла рожеві окуляри», і вважає, що навіть коли люди розходяться, це зовсім не означає, що ця людина не була «своєю».
«Якщо чесно, я вже давно зняла рожеві окуляри. Я з тих людей, які не вважають, що у світі є тільки одна людина і все. Наприклад, інколи люди розходяться, розлучаються, мають дітей… І що, це означає, що це була не моя людина? Якщо ще дитина залишилась, наприклад? Мені здається, що у світі точно є люди, які підійдуть і вам, і мені, і всі будуть щасливі. Просто на все свій час», — пояснила Аліна.

Гросу відповіла на питання (Фото: instagram.com/alina_grosu)
Окрім того, хтось із підписників також поцікавився чому співачка приховує свого чоловіка на ім’я Роман. На це питання артистка вирішила віджартуватися.
«А якщо чоловік, наприклад, не Роман? Потрібно показувати обох?» — запитала зірка української сцени.

Співачка поспілкувалася з аудиторією (Фото: instagram.com/alina_grosu)
Що відомо про особисте життя Гросу
Не так давно дівчина розсекретила, що вдруге вийшла заміж. Вона не розкриває особистість свого обранця, а на весільних фото не видно його обличчя.
Артистка зі своїм другим чоловіком, якого поки приховує (Фото: instagram.com/alina_grosu)
Першим коханим Гросу був російський бізнесмен Олександр Комков, з яким вона розлучилася через пів року після офіційного шлюбу.
Перший чоловік співачки Олександр Комков (Фото: instagram.com/alina_grosu)
Згодом стало відомо, що виконавиця зустрічається з російським актором Романом Полянським. Вона активно ділилася спільними фото і з ним у мережі, а також робила різноманітні натяки щодо їхнього роману. З чоловіком, старшим за неї на 12 років, вона закінчила стосунки під час повномасштабної війни.
Аліна Гросу і Роман Полянський (Фото: instagram.com/alina_grosu)

Раніше артистка розповідала, чому приховує свого коханого.
Тим не менше, зірка ділилася подробицями весілля з ним.

Share this post

нет
scroll to top